Echipa KRONLIFT

Suntem combinația perfecta dintre experienta si inovatie. In permanenta in cautarea celor mai noi tehnologii, având ca mentori oameni cu peste 30 de ani de experiență.

Ne mandrim cu experienta noastra. Si vrem sa facem lumea ta un loc mai sigur.

Iti suntem alaturi de la inceputul proiectarii pana la implentarea solutiei, ca mai apoi sa iti garantam calitatea produselor si serviciilor noastre de mentenanta.

KRONLIFT, cu actionariat privat roman, a fost infiintata in anul 2011, in jurul unei echipe de profesionisti cu vechime de peste 25 ani in domeniul instalatiilor de ridicat (la data infiintarii)

Suntem in egala masura producator si distribuitor de instalatii de ridicat. Din ratiuni de competitivitate in piata am ales sa distribuim ascensoarele Orona in Romania, insa acolo unde proiectul prezinta particularitati speciale, ce ies din tiparele productiei de serie, ne implicam in proiectarea si construirea unor solutii particularizate conform cerintelor clientului.

Suntem în continuă dezvoltare

In 2019, am avut o cifra de afaceri de aproximativ 8 milioane lei, in crestere cu 23% fata de 2018. Mai precis, la sfarsitul lunii septembrie 2019 am depasit cifra de afaceri a anului 2018, ceea ce s-a repetat si in anul 2020: la sfarsitul lunii septembrie 2020 am depasit cifra de afaceri a anului 2019, iar la finalul anului 2020 am inregistrat o crestere record de 48,7% raportata la exercitul financiar anterior.

In anul 2021 ne-am consolidat pozitia in piata instalatiilor de ridicat si am pastrat modelul de crestere din anii anteriori (din nou, la finalul lunii septembrie am egalat cifra de afaceri a anului anterior) si astfel pastram ritmul cresterii accelerat, la +47,3% raportat la exercitiul financiar al anului 2020.

La finalul anului 2022 – un an extrem de complex din punct de vedere geopolitic si provocator din punct de vedere al evolutiei pietei nationale – am inregistrat o crestere de 9,9% raportata la exercitiul financiar al anului 2021, iar anul 2023, incheiat cu o cifra de afaceri de peste 24 milioane lei, ne-a adus o crestere de 20,36% raportata la exercitiul financiar al anului precedent.

Evoluția cifrei de afaceri

Pin It on Pinterest