Mentenanță KRONLIFT

––

Va putem prelua în service orice tip de echipament de ridicat conform legislației în vigoare.

Scăpați de grijile mentenanței cu serviciile de calitate oferite de KRONLIFT.

Echipele noastre de service și mentenanță dispun de un program automat de evidență individuală a fiecărui echipament precum și de expertiza necesară pentru orice proiect.

Pe lângă serviciile oferite partenerilor noștri ca pachet complet la achiziția de ascensoare noi, indiferent de scopul acestora, KRONLIFT poate oferi service și mentenanță pentru orice tip de echipament de ridicat, la standarde Europene.

Contactează acum un consultant KRONLIFT pentru a face o evaluare echipamentelor de ridicat

––

CALL CENTER 24 ore/7 zile

Ne preocupăm foarte mult pentru siguranța în exploatare a ascensoarelor pentru care asigurăm mentenanța.

INTERVENIM la deranjamente în intevalul orar 8-19 în maxim 120 minute de la solicitarea telefonică.

Pentru solicitările trimise în intervalul 19-08 vă vom programa o echipă de service în funcție de ordinea în care s-au făcut solicitările.

Calitate în monitorizare

Un sistem de management al intervențiilor este cea mai utilă unealtă pentru administrarea corectă a mentenanței ascensoarelor. Odată introdus în sistemul mykron, liftul dumneavoastră va fi monitorizat pe parcursul întregii perioade contractuale.

Sistemul generează automat documente de revizie, note de intervenție, identifică piesele necesare pentru înlocuire pe baza vechimii ascensorului și multe altele. Coroborat cu Call-Center și cu echipele noastre din teren, complet monitorizate prin GPS, va anunța cea mai apropiată echipă mobilă în caz de incident cu persoană blocată în cabină sau deranjament tehnic.

Tot acest sistem programează reviziile lunare și pe cele anuale, conform prescripției ISCIR PT R2.

Totul pentru ca dumneavoastră să fiți liniștit, bucurându-vă de starea de bine pe care o are cineva care nu are griji în legătură cu ascensorul. Dacă vreți să faceți parte din grupul de clienți mulțumiți ai companiei noastre, tot ce trebuie să faceți este să ne contactați.

 

Pin It on Pinterest