1
2
3
4
{"visible_panels":"4","width":"600","height":"600","orientation":"horizontal","panel_distance":"0","max_openedaccordion_size":"80%","open_panel_on":"hover","shadow":"false","autoplay":"false","mouse_wheel":"false"}

MICROLIFT by

Ascensorul de tip Microlift de la Daldoss este destinat in special transportului de materiale mici care se incarca in cabina cu mainile, la nivelul bratelor sau a solului. Acesta des intalnit in restaurante, baruri, spitale, crese, gradinite, cladiri de birouri sau chiar case particulare (de regula face legatura intre garaj si o parte a casei).

DIMENSIUNE VARIABILĂ

Dimensiunile pot varia in functie de necesitati si posibilitatile locatiei cu conditia impusa de normele europene in vigoare.

Usile sunt culisante vertical din doua canate (denumite si ghilotina).

EFICIENȚĂ ȘI RAFINAMENT

Viteza maxima atinsa de ascensor este de 0,40 m/s. Pentru o mai buna eficientizare a transportului, cabina este de obicei prevazuta cu o polita despartitoare (raft).

Finisajele pot fi din tabla zincata sau inox (pentru bucatarii, cantine sau spitale este obligatoriu).

STANDARDE EUROPENE

Fabricat în UE după cele mai înalte standarde de calitate. Se instalează extrem de rapid și ușor datorita structurii sale. Elementele de design sunt numeroase, de la sticla la otel, sau în culorile dorite de tine.

Microliftul vine în mai multe variante. Pornește de la 24 de kg până la 300 de kg, oferindu-ți astfel o gama variata în funcție de spațiul și necesitățile tale.

Specificații tehnice

Cursa maximă 30 metri

Configurare 24, 50, 100, 200, 300 kg.

Actionare complet automata

Număr opriri – 12 în configurația standard

Viteza – 0,35 m/s (12-24-50-100 kg) – 0,17 m/s (200-300 kg).

Putere motor – De la 0.33 kW la 1.1 kW in functie de model, viteza si alimentare electrică

Alimentare electrică – 1 sau 3 faze

Pin It on Pinterest