Lemn
Roșu
Negru
Galben
Metal
Lemn
{"visible_panels":"6","width":"800","height":"600","orientation":"horizontal","panel_distance":"0","max_openedaccordion_size":"70%","open_panel_on":"hover","shadow":"true","autoplay":"true","mouse_wheel":"false"}

MOBILITATE EXTINSĂ

La Kronlift punem în prim plan utilizatorul. Fie că doriți un echipament simplu ca o platformă pentru persoanele cu dizabilități, un ascensor de persoane sau o scară rulantă, veți găsi produsul optim pentru proiectul dumneavoastră.

CALITATE, ESTETICĂ ȘI SIGURANȚĂ

KRONLIFT poate fi partenerul dvs în dezvoltarea imobiliară de la proiectare la construcţie şi operare zilnică şi ajută la păstrarea valorii clădirilor în timp. Produsele pe care le importăm sunt recunoscute pentru calitatea, estetica şi siguranţa pe care le oferă.

Ascensoare

Spaţiu utilizat eficient, estetică deosebită şi confort în mobilitate. KRONLIFT oferă ascensoare standard sau personalizate, în funcţie de necesităţi: sarcină, număr de staţii, ş.a. Întotdeauna, produsul potrivit pentru clădirea dumneavoastră.

Scări rulante

Scările rulante pe care le importăm transportă mii de oameni repede şi sigur, în malluri sau gări, metrouri, aeroporturi dar și în spaţii publice sau comerciale. Indiferent de necesitatea dvs. de transport, la noi găsiți soluţia potrivită.

Ascensoare / Platforme de marfă

Actionate electric sau hidraulic, ascensoarele de marfă ușurează transportul de bunuri pe verticală.
Fie că doriți un ascensor care să acomodeze un europalet sau pentru room-service vă putem furniza ascensoare sigure și fiabile în timp. Actionate hidraulic direct, indirect sau tip foarfecă, platformele ușurează munca oamenilor. Fie că echipați un magazin, un depozit sau un restaurant, vă putem furniza platforme de marfă robuste și moderne.

Microlifturi

Microliftul se naște că o soluție perfectă pentru spatii reduse, tehnologie de vârf și design excelent. Este perfect conceput pentru restuarante, hoteluri, spitale, grădinițe și scoli, magazine și birouri, dar și pentru clădiri rezidențiale cu mai multe etaje.
Fabricat în UE după cele mai înalte standarde de calitate. Se instalează extrem de rapid și ușor datorita structurii sale. Elementele de design sunt numeroase, de la sticla la otel, sau în culorile dorite de tine. Pornește de la 24 de kg până la 300 de kg, oferindu-ți astfel o gama variata în funcție de spațiul și necesitățile tale.

Lifturi AUTO

Lifturile auto sunt o soluție de mobilitate pentru acces în parcări subterane sau supra-terane. Acestea sunt acționate hidraulic și pot fi configurate pornind de la o sarcină de 2000 kg. Lifturile auto fac parte din categoria echipamentelor de ridicat și intră sub incidența legislației în domeniu. Orice echipament de ridicat va fi verificat și autorizat de ISCIR conform legislației în vigoare. Compania Kronlift este autorizată să proiecteze și să instaleze echiapamente de ridicat conform legislației române și asigură mentenanță pe toată perioada exploatării echipamentelor.

Sisteme de parcare

Aceste echipamente sunt din ce în ce mai căutate pentru a optimiza pe verticală parcarea de automobile. Sistemele de parcare sunt de mai multe feluri, în funcție de nevoile de parcare ale clădirilor.
Soluțiile Kronlift vă pot optimiza parcarea de automobile, cu echipamente robuste și fiabile în timp. Luați legătura cu un reprezentant pentru a vă customiza oferta pe proiectul dvs.

Sisteme pentru persoane cu dizabilități locomotorii

O soluție tot mai utilizată pentru a asigura mobilitatea persoanelor cu dizabilițăți atât în domeniul public, rezidențial sau medical sunt aceste platforme. Ele pot fi instalate atât în interior cât și în exterior, pot fi acționate electric sau hidraulic.
Pentru o soluție personalizată vom putea să vă oferim cea mai bună soluție pentru nevoile dvs.

Pin It on Pinterest