Redăm viața ascensoarelor dumneavoastră cu componente moderne, tehnologie actuală și tehnicieni profesioniști. Pentru a evalua corect un ascensor vechi, ne deplasăm la dumneavoastră și ne asigurăm că evaluarea se face corect, sigur și eficient.

Propunem un plan de modernizare, cu grafice de timp și ne asigurăm că toți actorii implicați și care depind de ascensorul dumneavoastră sunt informați și la curent cu progresul lucrărilor.

Apelează cu încredere la serviciile noastre de modernizare a ascensoarelor. Cere unui reprezentant Kronlift referințe de la proiecte complete de modernizări și vei vedea cum profesionalismul și seriozitatea vor aduce un plus de valoare ascensorului din clădirea ta.

avantajele modernizarilor Kronlift

basic upgrade

Siguranta ta – principala noastra grija

Upgrade-ul BASIC presupune înlocuirea automatizării și a componentelor de securitate ale liftului pentru alinierea la ultimele standarde EU in vigoare.

confort upgrade

Siguranță

Confort

Pe langă pachetul Basic (automatizare+componente de securitate) ai și motor de ultimă generație acționat cu convertizor de frecvență, pentru o îmbunătățire a mobilității ascensorului.

complete upgrade

Siguranță

Confort

Design Avangardist

Modernizarea Complete aduce în plus față de confort, schimbarea cabinei și a ușilor ascensorului pentru ca tu să te poți bucura întru totul de o nouă experiență.

Pin It on Pinterest