Publicat în ianuarie 6, 2021
Lifturi Orona în IAȘI? Da – prin Kronlift

Iași. 2021. Un oraș cu o așa moștenire culturală ar putea deveni Capitală Europeană Culturală în curând. Asta datorită diversității și calității locuitorilor săi într-un viitor apropiat.

Dincolo de acest potențial, e de mare interes altfel de potențial, cel de investiții în imobiliare. Odată cu deschiderea unor sedii de multinaționale și apariția unor noi locuri de muncă, mulți oameni au vrut să se mute acolo.

Acest fapt a dus la o creștere a pieței de imobile noi, cu arhitectură ce pe alocuri respectă vechiul oraș.

Au apelat însă la soluții și tehnologii moderne și eficiente energetic, municipiul Iași devenind o zonă metropolitană modernă. Astfel este un pol care atrage investitori dar și turiști.

Despre dezvoltarea imobiliară a acestui pol de interes comercial au mai scris și alții aici si aici.

Complexuri noi de blocuri de apartamente, cu o arhitectură plăcută apar peste tot. Spații deschise și vitrate mari, parcare, zonă de relaxare și altele și-au făcut apariția pe întreg teritoriul urban.

Pe lângă blocuri de apartamente au mai apărut clădiri de birouri moderne. Parterul clădirilor de birouri va fi dedicat în exclusivitate spațiilor comerciale.

Spațiile vor fi ideale pentru sucursale bancare, magazine, restaurante sau orice tip de reprezentanțe. Toate acestea asigură necesarul unui trai modern pentru locuitorii zonei.

 

Lifturi moderne marca Orona

Blocurile din Iași sunt concepute pentru instalarea de ascensoare, optimzându-se pe verticală spațiile locative, din cauza prețurilor mari la terenuri.

Asta crează necesitatea unei piețe de ascensoare  în creștere și apariția de soluții și experți pentru a le menține în stare tehnică perfectă.

Orona, cu ale sale ascensoare premium, este reprezentată prin Kronlift SRL, distribuitor unic pentru toate produsele mărcii Orona, fabricate integral în Spania.

Aici amintim: 

  • Ascensoare de persoane standard – model 3gX10, 3gX15 – cu sarcini de la 320kg/4 persoane până la 1000 kg/13 persoane
  • Ascensoare de persoane custom – model 3gX11, 3gX14 – cu sarcini de la 180 kg/2 persoane, 225 kg/3 persoane, 400 kg/5 persoane până la 630 kg/8 persoane
  • Ascensoare de persoane și targă – sarcini de la 1000 kg/13 persoane – 2500kg/33 persoane.
  • Ascensoare de persoane și marfă – sarcini de la 1000 kg – 5000 kg.

 

Orona 3 G X 10 – cel mai vândut model de  ascensor de persoane Orona 

Acest lift este unul de serie, respectând standardele UE și legile din România în materie de siguranță. Funcționează având toate elementele de securitate înseriate conform prescripțiilor legale.

Ce impresionează la lifturile Orona este însă abordarea de utilizare. Acestea sunt concepute să fie integral reciclate la sfârșitul vieții lor de utilizare.

Această caracteristică, la care se adaugă un consum de electricitate ce le situează în Clasa A+ face ca lifturile Orona să fie certificate ISO 140001 pentru Eco-design.

Acesta e un mare lucru, având în vedere abordarea companiei în raport cu piața de lifturi și mediul înconjurător.

Dincolo de funcționalitate și consum, lifturile Orona sunt însă foarte frumoase.

Estetica plăcută creată de designerii de interior ai companiei transformă călătorille pe verticală în plimbări mult mai plăcute.

Un lift modern, cu un design modern și cu materiale de calitate nu are cum să nu placă oamenilor. Liftul este efectiv un adevărat motiv de cumpărare pentru cei care caută o reședință modernă.

 

Interacțiune PRECISĂ                           

Modulul de comandă al liftului Orona permite o interacțiune facilă și sigură.

Butoane electromecanice cu halou luminos atât la cabină cât și la paliere, afișoare moderne cu LED sau TFT. Acestea caracteristici dar si anunțarea comenzilor în limba română, fac din Orona X 10, liftul pe care trebuie să-l ai.

O călătorie pe verticală cu un lift Orona X 10 la Iași poate fi un sentiment unic. Odată cu  apăsarea butonului de comandă din cabină, tot ce vei observa este că numerele etajelor se desfășoară pe afișor.

Acest fapt se datorează sistemului de tracțiune cu motor cu magneți permanenți pe care liftul Orona îl are, dar și cablurilor de tracțiune învelite în poliuretan.                             

Aceste cabluri preiau zgomotul produs de lift în urcare sau coborâre, asigurând o cursă lină a ascensorului.

 

Provocări întâlnite

În orice oraș în care ne extindem portofoliul de ascensoare există anumite momente percepute cu reticență din cauza notorietății mărcii Orona. Acest aspect se estompează odată ce investitorii se conving de calitatea și robustețea ascensoarelor fabricate de Orona.

Această provocare a fost acceptată de departamentul de vânzări și tehnic al companiei și a livrat la gata ascensoare Orona pentru lanțul de magazine Mega Image în Iași, în puțuri curate și iluminate.

Echipa noastră tehnică poate prelua orice amplasament și va livra calitate, la cele mai înalte standarde iar ascensoarele Orona vor asigura necesarul de trafic pe verticală pentru orice proiect, fie el rezidențial fie comercial.

Vă prezentăm în continuare ultimul lift Orona instalat la magazinul Mega Imgae Copou, un lift deosebit cu o estetică aparte și pereți de sticlă.

[dmg_masonry_gallery _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” gallery=”748,749″ columns=”2″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/dmg_masonry_gallery]

Recomandări

Sperăm că ai realizat de ce Mega Image ales pentru magazinele sale lifturi Orona și că e un punct de referință dar și o carte de vizită extraordinară pentru Kronlift.

Așteptăm solicitarea dumneavoastră pentru lifturi de persoane pentru orice tip de proiect!

Dacă vrei să afli mai multe despre lifturi Orona poți apela cu încredere la unul dintre consultanții noștri AICI.

Dacă v-a plăcut articolul îl puteți distribui pe canalele dvs de socializare.

Autor: Silviu Enache

Pin It on Pinterest

Share This