Publicat în noiembrie 11, 2019
Daca este al tuturor nu inseamna ca este al nimanui – povestea lui Lift

POVESTEA LUI LIFT

Să ne imaginăm că Georgel, Costel şi Mircel își cumpără împreună un cățel. Vesel, simpatic şi plin de voie bună, hotărăsc să îl numească Lift.

Lift se joacă în fiecare zi cu ei, îi păzește pe toți şi e cel mai fidel câine de pe planeta câinilor. Nu se plânge când Costel uită să îl scoată la plimbare. Nu latră când Mircel nu îi da de mâncare sau când Georgel îl zgârie cu vreo bară de fier.

 

Ce suportă Lift

Nu se supără nici măcar când vin acasă cu o armată de prieteni gălăgioși. Lift e serios şi te face sa te simți în siguranță.

Dar, ca orice câine, şi el are nevoie să fie îngrijit. Pieptănat, spălat, scos la alergat zilnic.

Şi peste Lift trece timpul şi îmbătrânește. Încep să îi scârțâie articulațiile, obosește mai des.

Uneori poate că nu mai vrea să iasă la plimbare deloc. Georgel, Costel şi Mircel se înfurie pe el.

Fiecare din ei are senzația că a făcut tot ce se putea ca Lift să se simtă bine. Dar niciunul nu a făcut nimic, crezând ca va face următorul.

 

Asociația de proprietari în 2020

Textul de mai sus poate însemna multe. Însă aceasta este cea mai simplă definiție a asociației de proprietari şi, după cum ai ghicit, Lift este întocmai ascensorul vostru.

Dacă este al tuturor nu înseamnă că este al nimănui!

Din contra. Înseamnă că fiecare dintre voi trebuie să se aplece asupra problemei, dacă ceva nu merge sau scârțâie trebuie reparat din timp, pentru că liftul tău, al vostru, este întocmai precum un animal de companie.

Este onest şi fidel, dar mai ales îi place să vă ştie în siguranţă. Însă are şi el nevoie de întreținere corectă şi constantă ca să vă poată oferi cea mai buna experiență.

Fii un stăpân bun şi ai grijă de liftul tău. Este mai ieftin şi mai ușor sa previi întreținând corect decât să repari când este prea târziu.

 

Devino tu protectorul lui Lift

Cere-i administratorului să sesizeze firmei care oferă mentenanță orice problemă în timp util şi orientaţi-vă către servicii de calitate.

Nu e un efort prea mare și pe termen lung merită!

Puteți contacta un consultant KRONLIFT chiar AICI.

Dacă v-a plăcut articolul îl puteți distribui pe canalele dvs de socializare.

Autor: Silviu Enache

Pin It on Pinterest

Share This